ایمپلنت رشت - An Overview

قبلی نیز یاد آور شدیم که حتی اگر بهترین مارک ایمپلنت نیز به کار رود ولی پزشک

در وهله اول نظر جراح یا متخصص عمل مقدم است زیرا دندان های هر فرد شرایط متفاوتی با دندان های دیگری دارد.

درد ایمپلنت چه قدر است؟ در هنگام جراحی برای کاشت دندان در صورت مجرب بودن متخصص خود  درد بسیارجزئی را احساس خواهید کرد. در پاسخ به سوال اینکه آیا ایمپلنت درد دارد؟ اگر بگوییم هیچ دردی ندارد، دروغ است ولی درد کاشت دندان به قدری نیست که غیر قابل تحمل باشد. ناگفته نماند درد پس از جراحی کشت دندان ممکن است تا ده روز طول بکشد.

پس از محاسبه دقیق تعداد پایه ها باید برند فیکسچر یا پایه خود را مشخص کنید. برند های ایمپلنت در انواع کیفیت و قیمت ها موجود می باشند.

در فرایند سینوس ایمپلنت غشای سینوس به اندازه ای که قرار است پیوند استخوان صورت گیرد بالا برده می شود و اقدامات لازم برای ایجاد استخوان جدید انجام می شود تا شرایط برای کاشت دندان به وجود آید

اما روش ایمپلنت دیجیتال بسیار متفاوت است. بیماران عزیز برای انجام ایمپلنت در رشت

از زمان معرفی اولین نسل رادیوگرافی دیجیتال، این فناوری به عنصری جدایی ناپذیر از یک عمل مدرن و پیشرفته ی دندانپزشکی تبدیل شده است.

رفته هر چه قدر از کیفیت بالاتر برخوردار باشد کاشت دندان با موفقیت بیشتر انجام

ایمپلنت ها در حقیقت همان پین های باریکی هستند که از جنس تیتانیوم خالص و سازگار با بافت های بدن ساخته شده اند و درون استخوان فک گذاشته می شود. از ایمپلنت به عنوان ریشه دندان و جهت نگهداری از روکش هایی که قرار است جایگزین تاج دندان شوند استفاده می گردد و این روکش ها نیز به طورثابت توسط سیمانها (چسب های) دندانپزشکی به ایمپلنت (پین ها) چسبانده می شوند.

مرکز ایمپلنت امکان ایمپلنت اقساطی در تهران را برای شما فراهم کرده است و روند ایمپلنت اقساطی به صورت جدول زیر می باشد.

اگر فکر می‌کنید که مشکل دندان‌هایتان با ایمپلنت قابل حل است، می‌توانید به دکتر آرش غفوری جراح لثه و متخصص ایمپلنت، در مرکز تخصصی ایمپلنت رشت مراجعه و طرح درمان دقیق از ایشان دریافت نمایید.

همانطور که کلینیک ایمپلنت رشت در بالا مشاهده کردید ، امروزه ایمپلنت های دندانی توسط برند های متفاوت در کیفیت ، انواع و هزینه های مختلف ساخته می شوند و صرفا کشور سازنده ایمپلنت دندان مطرح نیست.

نیاز به ترمیم در فواصل معین به علت ساییدگی های ضمائم آن، بخصوص در صورتی که پروتز با زائده های مگنتی به ایمپلنت متصل شده باشد.

جایگذاری مناسب ایمپلنت را مشخص کرده و احتمال آسیب را با استفاده از تصویربرداری واضح از ساختارهای آناتومیکی مثل ریشه های مجاور، غشای سینوسی، اعصاب و عروق خونی به حداقل می رساند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *